İKMİB 6. Arge Proje Pazarı'nda 3.'lük Ödülü

Türkiye’deki akademisyenler, sanayiciler, girişimciler, müteşebbisler ve öğrencilerden oluşan geniş bir kitlenin katılımı ile gerçekleşen yarışmada, 5 farklı kategoride 40 proje, 11 kişilik özel jüri grubu tarafından değerlendirildi. Bu değerlendirmenin sonucunda üniversitemiz Mühendislik Fakültesi'ni temsil eden MC365 ekibinden, danışmanlığını Doç. Dr. Serdar Aktaş’ın yaptığı Özge Doğan, Şevval Kazak ve Elif Nur Avcı “Zirkonyum Silikat Kumunun Saflaştırılmasıyla Elde Edilen Zirkonyanın Ağız ve Diş Sağlığı Sektöründe Kullanımı" adlı projeleri İlaç ve Eczacılık Ürünleri kategorisinde üçüncülüğe layık görülerek 5.000TL’lik ödül almaya hak kazandı. Öğrencilerimizi ve danışman hocalarını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.