Marmara Üniversitesi 2019 Yılı Proje ve Yayın Ödülleri

Marmara Üniversitesi mensubu öğretim elemanlarına ait bilimsel projeleri ve yayınları teşvik etmek, başarılı akademisyenleri bilim dünyasına tanıtmak hedefleriyle; 2019 senesinde başarıyla tamamlanmış projeler ve 2019 senesinde basılmış bilimsel makaleler için 5.000 TL Proje ve Yayın Ödülleri verilecektir.

Proje ve Yayın Ödülleri için 7 ayrı alanda değerlendirme yapılacaktır. Bir aday hem “Proje Ödülü” hem de “Yayın Ödülü” için başvuru yapabilmektedir. Proje Ödülü ve Yayın Ödülü verilecek alanlar şunlardır:

1. Sağlık Bilimleri Alanı (Tıp, Eczacılık, Diş Hekimliği, Sağlık Bilimleri)
  2. Temel Bilimler Alanı
  3. Mühendislik Alanı
  4. Sosyal Bilimler Alanı (İktisat, İşletme, Kamu Yönetimi, Siyaset, Uluslararası İlişkiler, İlahiyat, Hukuk)
  5. Beşerî Bilimler Alanı (Eğitim, Edebiyat, Tarih, Dil, Felsefe, Sosyoloji, Arkeoloji, Psikoloji, İletişim)
  6. Spor Bilimleri Alanı
  7. Güzel Sanatlar Alanı

Başvurular en geç 16 Kasım 2020 tarihine kadar; "2019 YILI YAYIN VE PROJE ÖDÜLLERİ YÖNERGESİ"* göz önüne alınarak Rektörlük Yazı İşleri ve Arşiv Şube Müdürlüğüne yapılmalıdır.

2019 Ödül Yönergesi.docx (25 KB)

Haber: Nida Şenler