Öğrenci Kulüpleri ile Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Marmara Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından yürütülen Öğrenci Kulüpleri İle Değerlendirme Toplantısı 29 Kasım’da Göztepe Yerleşkesi Dr. İbrahim Üzümcü Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşması Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt tarafından yapıldı. Rektör Prof. Dr. Kurt konuşmasında “Yeni kulüp başvurularının artmasından çok memnunuz. Kulüp yöneticilerine ve danışmanlarına çok teşekkür ederiz. Her zaman hangi fırsatta olursa olsun rektörünüz olarak kapım sizlere açık her türlü sorununuzda görüşebileceğimizi lütfen unutmayınız” dedi. Açılış konuşmasının ardından Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Şube Müdürü Mahmut Türkoğlu üniversitemizde aktif olan kulüplerin danışman hocalarına ve kulüp başkanlarına kulüp işleyişleri, değerlendirme puanları ve kulüp faaliyetlerinde izlenecek aşamalardan bahsetti.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Korkut tarafından puanlama sonucunda üniversitemizin en aktif ilk 10 öğrenci kulübüne teşekkür belgeleri takdim edildi. Toplantı soru-cevap bölümüyle sona erdi.

HIZLI ERİŞİM