Spor Bilimleri Fakültesi “2. Uluslararası Atletik Performans ve Sporda Sağlık Kongresi”ne Katıldı

İstanbul’da 2.si düzenlenen Uluslararası Atletik Performans ve Sporda Sağlık Kongresi’ne Spor Bilimleri Fakültesi’nden yoğun bir katılım gerçekleşti.

Spor Bilimleri Dekanı Prof. Dr. Ali Kızılet’in Kongre Onursal Başkanı ve davetli konuşmacı olarak yer aldığı kongrede, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Mehmet Yorulmazlar ise bilim kurulu üyesi ve açılış semineri moderatörü olarak yer aldı.  

Kongrenin Genel Sekreterliğini Doç. Dr. Tuba Kızılet Bozdoğan yürüttü. Prof. Dr. A. Filiz Çamlıgüney bildiri değerlendirme kurulu üyesi ve moderatör ,Doç. Dr. Ani Agopyan davetli konuşmacı,  Dr. Öğr. Üyesi Kamil Erdem ise moderatör olarak yer aldı.

Prof. Dr. Ali Kızılet konuşmasında, spor bilimleri alanında bu gibi uluslararası kongrelere katılım sağlanması konusunda,  fakültenin, öğretim elemanları ve öğrenciler için destek vereceğini ve imkan sağlayacağını ifade ederek, katılımcı öğretim üyeleri ve öğrencileri ile ICAPHS Başkanı Doç. Dr. Türker Bıyıklı’ya Spor Bilimleri Fakültesi’ne  gösterdiği hassasiyet için teşekkür etti.

 

HIZLI ERİŞİM