Bilgi Okur-Yazarlığı ve Kütüphane Kullanıcı Eğitimi

Değerli Kullanıcılarımız,

Marmara Üniversitesi Kütüphanelerince yüksek lisans ve doktora öğrencilerimize yönelik olarak 11 Ocak 2023 Çarşamba günü saat 11.00’de gerçekleştirmek üzere "Bilgi Okur-Yazarlığı ve Kütüphane Kullanıcı Eğitimi” planlanmıştır.

Eğitimde, doğru ve güvenilir bilgiye nasıl ulaşılır? Bilgi okur-yazarlığı bize ne kazandırır? Nasıl bilgi okur-yazarı olabilirim? Veri tabanlarına nasıl erişebilirim? Kütüphanemizdeki basılı kaynakları nasıl tarayabilirim? Ödünç hizmetlerinden yararlanabilmek için hangi yolu izlemeliyim? Tezimi sisteme nasıl yükleyebilirim? Kütüphaneler arası işbirliğinden yararlanabilir miyim? Gibi sorulara yanıt alırken, kütüphanemizde verilen tüm hizmetler hakkında da bilgi edinilebilecektir.

Tüm değerli kullanıcılarımızı eğitimlerimize davet eder, sağlıklı günler dileriz.

EĞİTİM LİNKİ:

Konu: Bilgi Okuryazarlığı ve Kütüphane Kullanıcı Eğitimi