"Bilimsel kitaplar eğitim ve araştırma başarınızı nasıl destekleyebilir?" Semineri

Üniversitemizin Değerli Mensupları,

Marmara Üniversitesi Kütüphanelerince planlanan Uzaktan Eğitim / Seminerler Serisi kapsamında 28 Mayıs 2021 Cuma günü 14.30-15.00 saatleri arasında Elsevier firması tarafından "Bilimsel kitaplar eğitim ve araştırma başarınızı nasıl destekleyebilir?" temalı bir seminer gerçekleştirilecektir.

Seminerde kütüphanemizce tüm kullanıcılarımızın erişimine sunulan Elsevier kitaplarının etkin kullanımına yönelik olarak aşağıdaki bilgiler paylaşılacaktır:

• Elsevier/ScienceDirect kaynaklarına uzaktan erişim yolları,
  • Elsevier kitap koleksiyonu kapsamında eğitim ve araştırma süreçlerinizi destekleyecek farklı içerik türleri,
  • İhtiyacınız olan içeriği hızlı ve pratik bir şekilde nasıl keşfedebilirsiniz? : ScienceDirect Demo

Tüm mensuplarımızı seminere davet eder, sağlıklı günler dileriz.

EK:
Poster