Biyobenzer İlaçlarda Ar-Ge'den Regülasyona Güncel Yaklaşımlar

TİTCK, TÜSEB, Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmasötik Biyoteknoloji Anabilim Dalı ve TÜBİTAK'ın katkıları ve AİFD Araştırmacı İlaç Firmaları Derneği, İEİS İlaç Endüstrisi İşverenler Sendikası, KAD Klinik Araştırma Derneği ve TİSD Türkiye İlaç Sanayi Derneğinin destekleri  ile 2 gün ve 8 oturumdan oluşacak " Biyobenzer İlaçlarda ArGeden Regülasyona Güncel Yaklaşımlar" sempozyumunu Online olarak 8-9 Nisan 2021 tarihleri arasında büyük bir katılım ile Bioexpo Online Yaşam Bilimleri Platformu ile eş zamanlı düzenliyor olacak.

Biyobenzer İlaçlar Sempozyumu Oturum  Başlıkları;

Sempozyum ile eş zamanlı Temizoda Teknolojileri Derneği işbirliği ile " İlaç Üretiminde Biyogüvenlik, Temizoda Gereklilikleri ve Kontaminasyon Kontrolu konulu 4 oturumdan oluşacak bir panel ,

Boğaziçi Üniversitesi, İsek İstanbul Sağlık Endüstrisi Kümelenmesi ve Redis İnnovation işbirliği ile 2. BiyoGirişimcilik Zirvesi

Covid 19 testleri ile önemi artan Tanı Teknolojilerinde Yapay Zeka Paneli,

Tüm Türkiye'deki Üniversitelerin (Eczacılık, Kimya, Biyoloji, Tıp, Moleküler Biyoloji, Genetik, Hukuk ve Yazılım )  bölümlerinin katılımı ile  " Yaşam Bilimlerinde Multidisipliner Bilim Zirvesi "  2,000 üzerinde yaşam bilimleri profesyoneli ile Bioexpo Online  Platformunda  buluşacaktır.

Dealroom dijital alt yapısı ile tüm katılımcılar kendi profillerini oluşturabilecek, aralarında interaktif ( Chat & Görüntülü Görüşme ) iletişim kurabilecek, online randevu talebinde bulunabilecek, mesleki eğitim seminerlerine katılabilecek ve kendi girişimcilik projeleri için sektör profesyonelleri ile temas kurabilecekler.

Bioexpo Online Yaşam Bilimleri Platformu etkinliklerine lisan ve lisansüstü öğrencileri ve akademisyenler özel katılım koşulları ile kayıt olabileceklerdir. www.bioexpo.com.tr

Online Kayıt Formu

EK: