Connecting The Dots - Atölyeler / Workshops Pera Müzesi’nde

Pera Müzesi, kuruluşundan günümüze geleneksel olarak düzenlediği genç sergiler kapsamında bu yıl 6 Ağustos – 22 Eylül tarihleri arasında, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi işbirliği ile, Fakülte tarafından gerçekleştirilen 6. Uluslararası Öğrenci Trienali’nin atölye çalışmalarına yer verecek.

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından Haziran 2013 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilen 6. Uluslararası Öğrenci Trienali, yüksek öğretim kapsamında sanat ve tasarım eğitimi veren kurumların çeşitli düzeylerdeki iletişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlendi. Dünyadan sanat ve tasarım öğrencilerini, farklı disiplinlerden teorisyen ve araştırmacıları biraraya getiren Trienal kapsamında sergi, sempozyum, atölye çalışmaları ve kısa film gösterimleri gerçekleştirildi.

Pera Müzesi’nde yer alacak atölye çalışmalarından oluşan sergide, “Connecting The Dots” başlığı çerçevesinde, 38 atölyenin 13’ünde üretilmiş işlerden bir seçki yer alacak.