MIG 2020 -5. Mekatronik ve İnovasyon Günleri Etkinliği

7-8 Mart 2020 tarihleri arasında Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi, Mekatronik Mühendisliği bölümü danışmanlığında yürütülen Mekatronik Mühendisliği Kulübü koordinatörlüğünde yapılan geleneksel “Mekatronik ve İnovasyon Günleri” etkinliği bu yıl Üniversitemizin Göztepe yerleşkesinde gerçekleştirilecektir.

Bu yıl 5. si düzenlenecek olan “Mekatronik ve İnovasyon Günleri” etkinliğimiz, Şehit Ömer Halisdemir Kapalı Spor Salonunda Hafta sonunda gerçekleştirilecek olup, etkinlik için 6 Mart 2020 tarihinde saat 15.00’den sonra hazırlıklar öğrencilerimiz tarafından zaman kısıtı olmadan yürütülecektir.

Üniversitemizin tanıtımına önemli katkılar sağlayan bu geleneksel hale gelmiş olan ve bu yıl beşincisi yapılacak olan etkinliğimizin Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler birimlerimiz tarafından izlenmesi büyük önem arz etmektedir.

EK:
Afiş