MİTTO-Endüstri 4.0 Bilgilendirme ve Strateji Günü.

Üniversitemiz  İnovasyon  ve  Teknoloji  Transfer  Ofisi  organizasyonu  ile  8  Kasım 2016 Salı günü 09:30-12:00 saatleri arasında Mühendislik Fakültesi MB-144 nolu salonda “Endüstri  4.0  Bilgilendirme  ve  Strateji  Günü”  düzenlenecektir.  Program  kapsamında bilgilendirme  sunumları  yapılacak  ve  Endüstri  4.0  alanında  fakültelerimizde  devam  eden çalışmalara dair paylaşım toplantısı gerçekleştirilecektir. Sunumlar,  Mühendislik  Fakültesi  Endüstri  Mühendisliği  Bölüm  Başkanı Prof. Dr. B. Gültekin ÇETİNER ile Teknoloji Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü’nden  Doç. Dr. Erkan KAPLANOĞLU hocalarımız tarafından yapılacaktır. Sanayi  4.0  yaklaşımı  ile  rekabet  gücü  avantajlarımızın  sürdürülebilirliğini  sağlamak ve artırmak ama bunun ötesinde katma değeri yüksek ve dünya üretim değer zincirinden çok daha  fazla  pay  alan  bir  Türk  sanayisi  yaratmak  hedeflenmektedir.  Bu  doğrultuda,  “Endüstri 4.0 Bilgilendirme ve Strateji Günü”nde Üniversitemizi Endüstri 4.0 platformlarında temsiletmek ve proje tabanlı faaliyetlerde görev almak konusunda ilgisi olan akademisyenlerimizle bir araya gelinecektir.

Programa tüm akademisyenlerimiz ve lisansüstü öğrencilerimiz davetlidir.

Duyuru Afişi