Orta Karadeniz Kariyer Fuarı (OKAF'23)

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda; Ondokuz Mayıs Üniversitesi ev sahipliğinde, 10 paydaş üniversite, Kamu sektöründen çeşitli kurumların ve özel sektörden firmaların bir araya geleceği fuarda, Firmaların insan kaynakları yetkilileri ile iş/staj fırsatları, kariyer imkânları gibi konularda ilk ağızdan bilgi alma imkânına sahip olacak olan öğrenciler ve mezunlar ayrıca çeşitli kişisel ve mesleki gelişim etkinliklerine, panellere, mülakat simülasyonlarına, akademi-sektör iş birliğine, kariyer konuşmalarına ve firmaların insan kaynakları temsilcileriyle yapılacak görüşmelere katılma şansına sahip olacaklardır.

Orta Karadeniz Kariyer Fuarına (OKAF’23) bölgede/ilde ikamet eden tüm öğrenci ve mezunlarımızı katılmaya davet ediyoruz.

Detaylı bilgi ve başvuru  https://okaf.omu.edu.tr/basvuru/

Ek:
Afiş

28-29 Nisan 2023
 Samsun Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salon/SAMSUN

#yetenekkapısı #cbiko #okaf23 #yetenekheryerde #bufuardakariyervar
@tccbiko @yetenekapisi @okafresmi @uniondokuzmayis @profdryavuzunal @sevimalisir @kemal_yildizli9 @altin.alaattinn @omumezunlarkoordinatorlugu @omukariyer