"Otizmli Bireylerin Kriz Yönetimleri, İlk Yardım ve Otizm Güvenlikli Ev" Konulu Seminer

Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğünün Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetler Müdürlüğünün desteği ve Türkiye Otistiklere Destek ve Eğitim Vakfı (TODEV) iş birliği ile düzenlediği Arı Dünyanın Çocukları Otizm Aile Seminerlerinin 2.Döneminin dördüncü semineri "Otizmli Bireylerin Kriz Yönetimleri, İlk Yardım ve Otizm Güvenlikli Ev" başlığında 30 Ocak 2024 tarihinde Dr. İbrahim Üzümcü Konferans Salonunda saat 10.30-13.00 arasında gerçekleşecektir.

Prof. Dr. Sennur Zaimoğlu, Prof. Dr. Seyhan Hıdıroğlu ve Uzman Doktor Burcu Doğanç'ın konuşmacı olacağı etkinliğimizde ilk yardım anlatımının yanı sıra uygulama da yaptıracaktır.

Bu fırsatı yüz yüze katılım sağlayarak değerlendirmenizi tavsiye eder, davetimize değerli katılımlarınızı bekleriz.

Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü

EK: