Proje Bildirimleri "I.M.Ü. Proje Pazarı Günleri"

Sayın Marmara Üniversitesi Akademisyenleri,

Üniversitemiz İnovasyon ve Teknoloji Transfer Ofisi organizasyonu ile “I. İnovasyon ve Proje Pazarı Günleri” etkinliği düzenlenecektir.

Bilindiği üzere söz konusu program için, daha önceden yayınlanmış veya yayınlanmamış endüstriyel potansiyeli olan Ar-Ge proje listelerinin 30 Ekim 2013 tarihine kadar fakülte dekanlıklarınca MİTTO Koordinatörlüğü’ne gönderilmesi 11.10.2013 tarihli yazı ile talep edilmişti.

Öğretim elemanlarımızın ders, sınav, izin ve benzeri durumları göz alınarak, iletişim ve bilgilendirmelerde aksaklık olabileceği düşüncesi ile çalışmalarını gönderemeyen akademisyenlerimizin, ek’te sunulan “Proje Bilgi Tablosu”nu hazırlayarak, bağlı olduğu Dekanlığını da bilgilendirmek suretiyle MİTTO Koordinatörlüğünün mitto@marmara.edu.tr e-posta adresine 06.11.2013 tarihine kadar gönderilmesi konusunu bilgilerinize rica ederim.

EK: Proje Bilgi Formu