Türkiye İnovasyon Haftası Etkinlikleri

Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü 2. Sınıf öğrencileri; Öğr. Gör. Çimen BAYBURTLU nezaretinde siyah çöp poşetlerinden ürettikleri “Kara Gelinler” temalı koleksiyonu, 28-30 Kasım 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen “Türkiye İnovasyon Haftası” etkinliklerinde sundular.

İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, Tasarım Bölümü’ne ayrılan stand da 2. Sınıf öğrencilerinden Özlem TOPAÇOĞLU ve Büşra YILDIRIM’ın tasarımları ve ürünleri yer almıştır. Aynı koleksiyonda tasarımları yer alan diğer öğrenciler de arkadaşlarını desteklemek amacı ile Kongre Merkezine gelerek tasarımları ile bir defile gerçekleştirmişlerdir.

Tasarım Bölümü’nün çalışmalarını inceleyen Sayın Başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir TOPBAŞ standımızı ziyaret ederek öğrencilerimizi tebrik etmişlerdir.

Etkinliğe dair detaylı bilgi almak için tıklayınız.