7. Şanlıurfa Kariyer Günleri

3 gün sürecek olan fuarın açılış konuşması Şanlıurfa Vali Yardımcısı Vekili Ahmet Yıldız tarafından yapıldı.

Yüksel Gelener, Mehmet Han, Ömer Balıbey, Zübeyir Gökhan Doğan, Hasan Özdemir, İsmet Akgün, Ahmet Göçen ve İsa Kaçar'ın organizasyon ekibinde bulunduğu 7. Şanlıurfa Kariyer Günleri kalabalık bir öğrenci grubunun katılımı ile başladı. Marmara Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü'nün de yer aldığı Kariyer Günleri'nin açılışına; Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abuzer Pınar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Sabri Yetim, Şanlıurfa İl Milli Müdür Vekili Abdülkerim Yavuz, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Canbek ile Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Ercan da katıldı.