8. Boğaziçi Film Festivali’nde Marmara Üniversitesi'ne Bir “Altın Yunus” Ödülü

Üniversitemiz; Boğaziçi Film Festivali’nde “Altın Yunus” ödülü kazananlar arasında yerini aldı.

8. Boğaziçi Film Festivali 23-30 Ekim tarihlerinde, sosyal mesafe kurallarına uyarak, #HerŞeyeRağmen sloganıyla sinemaseverleri sinema salonlarında ağırladı. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’nün katkıları ve Global İletişim Ortağı Anadolu Ajansı'nın destekleri ile Boğaziçi Kültür Sanat Vakfı tarafından düzenlenen festival, Feriye’de gerçekleştirilen ödül töreniyle sona erdi. Törende,  Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema bölümü ve Güzel Sanatlar Fakültesi Film Tasarımı bölümü çift anadal 3.sınıf öğrencisi Malaz Usta (Mhd Malaz Al Osta Halabı) En İyi Ulusal Kısa Belgesel Ödülü'nü (10.000 TL) "Sürgünde Bir Yıl" adlı eseriyle kazandı. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.