9. Bilim ve Kültür Günleri Başladı

Üniversitemiz Göztepe Yerleşkesi'nde bulunan Dr. İbrahim Üzümcü Konferans Salonunda bugün ilk günü düzenlenen 9. Bilim ve Kültür Günleri'nin açılışı, emekli olmuş akademik ve idari personel için yapılan plaket töreni ile başladı. Plaketler emekli personele, törene katılan üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Recep Bozlağan ve Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Meral Ünal tarafından verildi. Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Recep Bozlağan törende konuşma yaptı.

Bilim ve Kültür Günleri'nin açılış konferansları ise Prof.Dr. Bingür Sönmez, Prof.Dr. Kemalettin Köroğlu, Zeynep S. Kızıltan tarafından yapıldı. Açılış töreni; Yrd.Doç.Dr. Ayşegül Angı'nın Oturum Başkanı olduğu ve Prof.Dr. Alev Bulut ile Doç.Dr. Betül Parlak tarafından verilen "Çevre Eğitimi, Uygulamaları ve Meslekleşme" konulu panelin ardından sona erdi.