Akademik Gelişim Birimi ve DOBİSU İşbirliği

Marmara Üniversitesi Akademik Gelişim Birimi ve Marmara Üniversitesi Doğa Bitkileri ve Su Ürünleri Araştırma ve Uygulama Merkezi (DOBİSU) işbirliğiyle düzenlenen “Doğal Sabun Yapımı, Parfüm Yapımı ve Mum Yapımı Atölyesi” 3-19 Aralık tarihleri arasında gerçekleşti.

Göztepe Yerleşkesi’nde bulunan DOBİSU’ya ait laboratuvarda gerçekleştirilen atölye çalışmaları üniversitemiz mensupları tarafından ilgiyle karşılandı.

Atölyede; katılımcılar, hayatın rutin yoğunluğundan sıyrılıp, bilgi, beceri ve deneyimlerin paylaşıldığı keyifli bir ortamda; doğal sabun, mum ve parfüm ürettiler.

19 Aralık’ta sona eren atölye çalışmalarında ortaya çıkarılan ürünler sergilenerek daha geniş kitlelere ulaşması sağlandı.

Haber: Simge Malkoç