Aktif Yaşam ve Nesiller Arası Dayanışma Eğitimi Gerçekleşti

“Aktif Yaşlanma ve Nesiller Arası Dayanışma ve Bu Süreçte Marmara Üniversitesi Öğrencilerinin Rolü” isimli farkındalık eğitimi üniversitemiz Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nuran AKYURT tarafından sunuldu. Farkındalık Eğitimi Üniversitemizin Tıbbi Görüntüleme, Hemşirelik, Ebelik, İletişim, İngilizce İşletme, İngilizce İktisat ve Değişim Yönetimi Kulübü öğrencilerinin yoğun katılımı ile gerçekleşmiştir.

“Radyoloji Gelişim Orkestrası“ nın canlı müzik konseri ile başlayan etkinlik, üniversitemiz Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nuran Akyurt’un (Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Bşk., AB Gençlik Koçu) Yaşlılık olgusunu, dünyada ve Avrupa’da bu olguya nasıl bakıldığını, Avrupa Birliğinin bu konuda vermiş olduğu fonları içeren bir sunumuyla gerçekleştirildi.