Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Yeni Yıl Konseri ile Müzik Ziyafeti

Atatürk Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitim Bölümü’ne bağlı Müzik Eğitimi Anabilim Dalı tarafından hazırlanan “Yeni Yıl Konseri” 26 Aralık’ta Göztepe Yerleşkesi Dr. İbrahim Üzümcü Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Konserin açılışında bir konuşma yapan Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı ve Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Mustafa Uslu “Büyük heyecan ve özenle hazırladığımız Yeni Yıl Konseri’ne hoş geldiniz. Pandemi sırasında konser salonlarında olmayı çok özledik, artık bu konserleri sürekli yapmayı planlıyoruz. Büyük hazırlıklarla gerçekleşen konserlerimizde emeği geçen tüm hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca anabilim dalımızın seviyesini de yükselten bu tür çalışmalara desteklerini sunan Rektörlüğümüze, Dekanlığımıza ve konserlerin sahneye konmasına destek veren Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığımıza teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Öğr.Gör. Özgür Kement’in yönetiminde Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Orkestrası’nın dinletisiyle başlayan konserde sırasıyla Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Gitar Orkestrası, Prof. Dr. Mustafa Uslu’nun yönetiminde Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Türk Halk Müziği Korosu ve Dr. Öğr. Üyesi Bülent Halvaşi’nin yönetiminde ve Prof. Dr. Duygu Piji Küçük’ün piyano eşliğinde Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Çoksesli Korosu yer aldı.

Tamamen dolu olan salonda bulunanlar klasik müziğin önemli eserlerinden, türkülere uzanan çok çeşitli türlerde bir müzik ziyafeti yaşadılar ve her bir eserden sonra dakikalarca alkışlayarak beğenilerini ifade ettiler.

HIZLI ERİŞİM