BAPKO Dış Kaynaklı Proje Seminerleri

Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi (BAPKO) tarafından hazırlanan ve sunulan "Dış Kaynaklı Projelerin Tanıtımı, BAPKO Süreçleri ve İyileştirme" başlıklı seminerler dizisi tamamlandı.

Bilgilendirme seminerleri; 10 Aralık’da Göztepe Yerleşkesi Teknoloji Fakültesi Konferans Salonu’nda, 11 Aralık’da Başıbüyük Yerleşkesi Tıp Fakültesi Konferans Salonu’nda, 12 Aralık’da Kartal Yerleşkesi Sağlık Hizmetleri MYO Konferans Salonu’nda, 17 Aralık’da Başıbüyük Yerleşkesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda ve 18 Aralık’da Anadolu Hisarı Yerleşkesi Spor Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörü Doç. Dr. Oğuzhan Gündüz, Koordinatör Yardımcısı Arş. Gör. Dr. Muhammet Emin Çam ve Şube Müdürü Çiğdem Karayıl’ın konuşma yaptığı seminerlerde, dış kaynaklı projeler hakkında bilgilendirme yapıldı.

Seminer programı kapsamında; TÜBİTAK, İSTKA, AB Projeleri, TÜSEB, COST ve Erasmus Projeleri hakkında detaylı bilgiler sunuldu.

Haber: Nida Şenler