Basım Endüstrisinde Milenyum Programı Kullanımı

Marmara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Basım Teknolojileri Kulübü, 08.04.2021 tarihinde "Basım Endüstrisinde Milenyum Programı Kullanımı" konulu seminer gerçekleştirdi. Seminere konuşmacı olarak katılan Seyhan Yalçın Tanrıkulu, Ziya Hocaoğulları'nın katılımıyla konuya dair değerli bilgiler aktardı.

Milenyum Programı, personel ve öğrenci sektöründeki kuruluşların tüm iş gereksinimlerini karşılayan, müşteri, tedarikçi ve iş ortakları ile ilişkilerini düzenleyen bir Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımıdır.

Seyhan Yalçın Tanrıkulu seminerde; Milenyum Programının üç aşamada incelendiğinden ve bu aşamaların Fiyatlandırma, Üretim Takip ve Stok Satın Alma olarak üç modülden oluştuğundan bahsetti.  Programın, sektördeki diğer programlardan ayırt eden en büyük özelliğinin çok iyi forma hesabı yapıyor olduğuna değinen Tanrıkulu, "Küçük detaylar verildiğinde bütünde güzel sonuçlar elde edilebiliceğini" sözlerine ekledi. Ayrıca, "İyi bir satışçı maliyetini bilen satışçıdır" diyerek maliyeti bilmenin öneminden bahsetti.

 

HIZLI ERİŞİM