Besyo’da Yeni Eğitim-Öğretim Yılının İlk Akademik Kurulu Yapıldı

28 Eylül 2015 Pazartesi günü yapılan M.Ü. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 2015-2016 Akademik yılının ilk Akademik Kurul toplantısında, Yüksekokul Müdürü Prof.Dr. Salih Pınar’ın açılış konuşmasından sonra Bölüm Başkanları, bölümleriyle ilgili geçmiş döneme ilişkin çalışmalar ve gelecek döneme ilişkin plan, görüş ve önerilerini sundular.

Bölüm Başkanlarının konuşmasından sonra kürsüye gelen Müdür Yardımcısı Yrd.Doç.Dr. Veysel Küçük, okulla ilgili fiziki, idari ve akademik olarak olumlu yöndeki gelişmeleri özetleyip; önümüzdeki dönem yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yüksekokul Sekreteri Fethi Yüksel, İdari Amir Necdet Tozan, Öğrenci İşleri Şefleri Mehmet Aybeniz ve Ali Sami Danacı ile okulun emektar çalışanlarından Hamit Babur’a ise, okulumuza verdikleri hizmetleri için teşekkür plaketi verildi. Okulda yapılan çalışmalarda büyük bir özveri ve fedakarlıkla çalışan 5 idari çalışana teşekkür plaketi verilmesinin gerekçesini söyleyen Küçük, bundan böyle dönem dönem çalışanları motive etmek amacıyla bu uygulamayı sürdüreceklerini belirtti. Akademik Kurul, yapılan kokteyl ile sona erdi.

 

HIZLI ERİŞİM