Bilgisayar Destekli Tasarım, İmalat ve Mühendislik Semineri

Üniversitemizin Teknoloji Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü tarafından hazırlanan "Bilgisayar Destekli Tasarım, İmalat ve Mühendislik Semineri" 16 Aralık’da, Teknoloji Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Seminere “Grup Otomasyon ve Bilgi İşlem Sistemleri Ltd. Şti.”den Reha Selman, (Marmara Üniversitesi Makine Mühendisliği 2018 Mezunu) ve Yaşar Erdi Doğu (YTÜ Makine Mühendisliği 2012 Mezunu) konuşmacı olarak katıldı.

Seminere katılan makine mühendisliği, metalurji ve malzeme mühendisliği, mekatronik mühendisliği öğrencilerine; bilgisayar destekli tasarım/imalat sistemlerinde kullanılan modelleme yöntemleri, eğrilerle model oluşturma, CAD Programları ile parametrik tasarım, kompleks datalarda yüzey çalışmaları, tersine mühendislik çözümleri ve eklemeli imalat yöntemleri gibi konular hakkında detaylı bilgiler sunuldu.

Seminerin sonunda konuşmacılara teşekkür belgeleri takdim edildi.

Haber: Nida Şenler