"Can Kurtaracak Kan Damarda Durmaz"

Türk Kızılayı’nın faaliyet alanları hakkında öğrencileri, akademisyenleri bilgilendirmek ve kan bağışı konusunda farkındalık yaratmak isteyen  Marmara Üniversitesi Kızılay  Kulübü, Türk Kızılayı Kadıköy Şubesi’nin de desteğiyle ‘Can Verecek Kan Damarda Durmaz’ sloganıyla 24.12.2015’te bir etkinlik düzenledi.

Yoğun ilginin gösterildiği etkinliğe; Rektörümüz Prof.Dr. M. Emin Arat, Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Mehmet Akalın, Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, 1. Başkan Vekili Dr. Kerem Kınık, 2. Başkan Vekili Kemal Akar, Yönetim Kurulu’ndan Hüseyin Can, İsmail Hakkı Turunç, İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım ile Kadıköy Şube Başkanı Numan Hocaoğlu da katıldı.

Etkinlik; Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Mehmet Akalın’ın kan bağışında bulunması ile başladı. Protokol tarafından yapılan konuşmaların ardından Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Mehmet Akalın, üniversitemiz Kızılay Kulübü Başkanı İlyas Ceylan’a plaket verdi. Tüm gün boyunca kan bağışlarının kabul edildiği etkinlikte, Mehteran Takımı, koro ve horon ekibinin performansları da büyük ilgi gördü.

 

HIZLI ERİŞİM