CNR Marmara 2020 Etkinliği Yapıldı

Üniversitemiz ESN Kulübünün (Erasmus Student Network) uluslararası oylama sonucunda Estonya’dan Tartu Üniversitesi ve Litvanya’dan Vilnius Üniversitesini geride bırakarak organizasyon hakkını kazandığı CNR 2020’nin (Ulusal Temsilciler Konseyi) açılış töreni Üniversitemiz ev sahipliğinde 13 Şubat Perşembe günü İbrahim Üzümcü Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Açılış töreninde sırasıyla Türkiye Ulusal Ajansı temsilcisi Ercan Laçin, üniversitemiz ve Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi’ni temsilen Ofis Direktörü Prof. Dr. Nuri Tınaz, Avrupa ESN Başkanı Kostis Giannidis ve ESN Marmara Başkanı Ahmet Ayaz konuşmalarını yaptılar. Tören öğrencilerin dans gösterileri ile sona erdi.

Kırk bir ülkeden 75 ESN temsilcisinin katıldığı etkinlik; 16 Şubat Pazar günü Üsküdar Belediyesi’ne ait Valide Sultan Gemisinde düzenlenen akşam yemeği ve ardından gerçekleşen İstanbul boğazı gezisi ile sona erdi.

Haber: Yusuf Kenan Çağlar