"COMEpus Topluluğu" 2. Kampüs Rekreasyonu Etkinliğini Düzenledi

Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencileri tarafından organize edilen etkinlikler üniversitemiz Anadolu Hisarı Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi.

Spor Yöneticiliği Bölümü Rekreasyon dersi çıktısı olarak oluşturulan Spor Bilimleri Fakültesi “COMEpus Topluluğu” 2. Kampüs Rekreasyonu etkinliğinde; voleybol ve ayak tenisi turnuvaları düzenlendi. Müsabakaların yanı sıra spor filmleri gösterimleri de yapıldı.

Kadın-erkek karışık 12 voleybol takımı, toplamda 16 müsabaka tamamladı. Final maçı hakemliğini Spor Bilimleri Fakültesi Öğr. Gör. Esra Gümüş Kırıcı’nın yaptığı müsabakalara; Spor Bilimleri, Siyasal Bilgiler ve Eczacılık Fakülteleri ile Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu katılım sağladı.

Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinden oluşan ayak tenisinde ise 14 takım, 43 müsabaka gerçekleştirdi.

Müsabakaların ardından dereceye giren takımlara kupaları takdim edildi.

Etkinliğin COMEpus Topluluğu Spor Filmleri Kuşağında; “Rush” ve “Creed” filmleri Anadolu Hisarı Konferans Salonu’nda izleyicileriyle buluştu.

Polin Waterparks firmasının desteğiyle güz döneminde gerçekleştirilen rekreatif etkinlikler ve turnuvalar, bahar döneminde de devam edecek.