Dördüncü Siyaset ve Liderlik Okulu'nun İlk Dersi Gerçekleştirildi

Marmara Üniversitesi Kariyer Merkezi (MARKAM) ile Türkiye Ekonomik Siyasal ve Stratejik Araştırmalar Merkezi (TESAM) iş birliğiyle düzenlenen 4. Siyaset ve Liderlik Okulu'nun ilk dersi, 20 Aralık Çarşamba günü Göztepe Yerleşkesi Fen Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Kariyer Merkezi Koordinatörü Prof. Dr. Berat Bir ve TESAM Başkan Yardımcısı Dr. Yıldırım Deniz’in açılış konuşmalarıyla başlayan ders, Eski Kültür Bakanı Namık Kemal Zeybek’in "Yeryüzü Türklüğü, Ötüken Gerçekleri" konusuyla devam ederken, TESAM Başkanı Dr. İlyas Bozkurt ise "Geçmişten Günümüze Liderlik" konusunu işledi.

Etkinliğin sonunda, Prof. Dr. Berat Bir ve Dr. İlyas Bozkurt tarafından Eski Kültür Bakanı Namık Kemal Zeybek'e plaket takdim edildi. Siyaset ve Liderlik Okulu'nun ilk dersi, Firdevs Akkaya önderliğindeki “Marmara Üniversitesi Türk Sanat Müziği Kulübü” tarafından sanat müziği dinletisi ile son buldu.