Eczacılık Fakültesi Mezuniyet Töreni

Marmara Üniversitesi Haydarpaşa Yerleşkesinde düzenlenen törenin açılış konuşmasını Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Gülden Z. Omurtag yaptı. Törende daha sonra sırasıyla Mezunlar Derneği Başkan Yardımcısı Uzm. Ecz. Belkıs Ünver, İstanbul Eczacı Odası Genel Sekreteri Ecz. Levent Şadi Alemdar, İstanbul Ecza Koop Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Rafet Şahin de birer konuşma yaptılar. 

Mezunlar adına 5. Sınıf temsilcisi Ezgi Sarıyıldız ve Okul Birincisi Melis Çömlekçi, yaptıkları konuşmalarında hocalarına, ailelerine ve sınıf arkadaşlarına teşekkür ederek duygularını dile getirdiler. Törene şehir dışındaki programı nedeniyle katılamayan Rektörümüz Prof. Dr. Emin Arat’ın, mezunları ve ailelerini kutladığı mesajı konuklarla paylaşıldı. Konuşmaların ardından ödül ve plaket törenine geçildi. 

Fakülteyi ilk üç dereceyle bitiren Melis Çömlekçi, Nurcan Erkul ve Simge Alp’e dekanlıkça hazırlanan plaketleri Dekan ve Dekan Yardımcıları tarafından takdim edildi. Dereceye giren öğrencilere İstanbul Eczacı Odası, İstanbul Ecza Koop, Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği, Berko İlaç ve Matsan İlaç Sanayi yöneticileri tarafından çeşitli hediyeler verildi. Mezuniyet belgelerinin dağıtımından sonra Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Kübra Elçioğlu tarafından yeni mezunlara eczacılık yemini ettirildi. Tören, öğrencilerin kep atma merasiminin ardından akşam yemeği ve konserle sona erdi.

HIZLI ERİŞİM