Eczacılık Fakültesi Öğrenci Kulübü MUPSA'nın 3. KariyeRx Etkinliği  

Eczacılık Fakültesi Öğrenci Kulübü MUPSA tarafından 4 Mart 2020 tarihinde  Eczacılık Fakültesi Konferans Salonu'nda 3. KariyeRx etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlik ile eczacılık sektöründe alanında uzman birçok isim ile buluşma fırsatı yakalandı. 

Yaklaşık 170 kişinin katılımıyla gerçekleşen etkinlik, kulübün danışmanı Dr. Öğr. Üyesi G. Hale Özcömert Coşkun'un ve MUPSA 2019-2020 dönem başkanı Özlem Demir'in açılış konuşmaları ile başladı. Gün boyu süren etkinlikte sabah oturumlarında, Abbvie'den Marka Uzmanı Ecz. Zeynep Kortak'ın ve Sanofi'den Ruhsatlandırma Müdürü Ecz. Burcu Doğan'ın ilaç ve eczacılık endüstrisine dair sunumlarını gerçekleştirdiler. 

Öğleden sonraki oturumlara İnvokat Patent'in kurucu ve yöneticisi Aydın Mutlu'un "Patentle Profesyonel Gelişim ve Kariyer Planı" ve Ecz. Ömer Fatih Başaran'ın sanayi ve eczane eczacısı olarak tecrübelerini aktardığı sunumu ile devam edildi. Ardından Prof. Dr. Münevver Açıkkol'un adli eczacılık alanı ilgili konuşması ile katılımcılar adli eczacılık hakkında bilgilendirildi. 

Günün son oturumunda Farmacity'den Esra Soydan'ın sunumu ile doğru CV hazırlama yöntemleri ve etkili mülakat teknikleri paylaşıldı. Konuşmacılara sunumlarının sonunda plaketleri ve sertifikaları takdim edildi.

 

HIZLI ERİŞİM