Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyelerimizden "İlaç Uygulamaları Rehberi" ile KOVİD-19 Mücadelesine Katkı

KOVİD-19 salgınının başarılı bir şekilde yönetilmesinde görevini özveriyle sürdüren sağlık çalışanlarına destek olması amacıyla Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Klinik Eczacılık Anabilim Dalı Klinik Eczacılık Uzmanlık Programı kapsamında "KOViD-19 Pandemisinde İlaç Yönetimi ve Güvenli İlaç Uygulamaları" adlı bir rehber hazırlandı.

Anabilim Dalı Başkanı ve Program Yöneticisi Prof. Dr. Mesut Sancar’ın editörlüğünde uzmanlık programı araştırma görevlileri Cüneyd Enver, Yunus Emre Ayhan, Yasir Demirci, Duygu Ünder, Enes İlerler, Betül Özgan ile Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Şule Rabuş ve Doç. Dr. Betül Okuyan tarafından hazırlanan ve bilimsel gelişmeler doğrultusunda belirli aralıklarla güncellenecek olan rehber, salgın süresince çeşitli uluslararası kurum ve kuruluşların yayımladıkları önerilerin ve bilimsel yayınların bir derlemesi niteliğinde.

Rehbere bu linki kullanarak ulaşabilirsiniz.