Eczacılık ve Tıp Fakültesi Öğrenci Kulüplerinden “Eczacılık ve Tıp Paneli”

Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi MUPSA (Marmara University Pharmaceutical Students' Association) Kulübü ile Tıp Fakültesi EMSA (European Medical Students’ Association) Kulübü tarafından 23 Aralık tarihinde  Tıp Fakültesinde “Eczacılık ve Tıp Paneli” gerçekleştirildi.

Eczacılık Fakültesi Eczacılık İşletmeciliği Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi G. Hale Özcömert Coşkun’un moderatörlüğünde "Akılcı İlaç Kullanımı", "Majistral İlaç Reçeteleri" ve "Jenerik İlaç Kavramı" başlıklı konularda güncel sorunlar ve çözümler üzerinde duruldu. Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden Farmasötik Kimya Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İlkay Küçükgüzel, Klinik Eczacılık Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şule Apikoğlu Rabuş ve aktif eczane eczacısı Ecz. Gökhan Şeremet; Tıp Fakültesinden Halk Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Seyhan Hıdıroğlu ve Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hasan Raci Yananlı konuşmacı olarak panelde yer aldı.

Panelde eczacılık ve tıp öğrencilerinin soruları yanıt buldu. Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ş. Güniz Küçükgüzel ve Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sevinç Şahbaz, MUPSA Başkanı Özlem Demir ve EMSA Marmara Başkanı İrem Alan tarafından katılan konuşmacılara plaket takdim edilmesi ile panel sona  erdi. 

Haber: Sema Özbakan

 

 

HIZLI ERİŞİM