Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü "Öğretmenlik Adanmışlıktır" Panellerinin Üçüncüsü Düzenlendi

Öğretmenlik Adanmışlıktır Panelleri serisinin üçüncüsü olan "Bir Öğretmenin Bilmesi Gerekenler Disleksili Öğrencim Olursa" paneli Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü tarafından gerçekleştirildi. Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda 10 Mayıs 2022’de düzenlenen panelin açılışını Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Zuhal Pek yaptı.

Ardından Doç. Dr. Nermin Özcan Özer'in moderatörlüğünde, Atatürk Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı öğretim üyesi ve Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Müge Yüksel, çocuklardaki disleksiyi fark etmedeki önemli unsurlarını, yaklaşık 180 kişilik konferans salonunu dolduran öğretmen adaylarına anlattı. Öğrenci velisi ve Adalet Meslek Yüksekokulu İdari Personeli Handan Hınçıner, veli bakış açısıyla ve deneyimlerinden yola çıkarak öğretmenin ne kadar önemli bir rol oynadığını öğretmen adayı öğrencilerle paylaştı.