Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü’nün ‘İşte Gelecek Kişisel Yetkinlik Programı’ Başladı

Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü ve engelsizkariyer.com iş birliği ile her sene düzenlenen ‘İşte Gelecek Kişisel Yetkinlik Geliştirme Programı’, bu sene çevrim içi olarak 10 Mayıs 2023 tarihinde ilk oturum açılışı ile başladı.
10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nı kapsayan program, öğrencilerin iş hayatına hazır olmalarını sağlayacak, ‘Kişisel Rönesans-Kendini Pazarlama’, ‘Stres Yönetimi ve Motivasyon Mucizesi’, ‘Kişisel Markalaşma ve İmaj Yönetimi’, ‘Başarılı Mülakat Teknikleri ve Etkili CV Hazırlama ve Mülakat Simülasyonu’, ‘Tersten Bakmak ve Konfor Alanından Çıkmak’, ‘İş Hayatında Aidiyetin Gücü’, ‘İş ve Sosyal Yaşamda Başarıya Giden Yol’ olarak 8 modülden oluşuyor. Marmara Üniversitesi öğrencileri için düzenlenen program, topluma da katkı sağlaması amacıyla ‘Altı Nokta Körler Vakfı’ katılımcılarına da çevrim içi olarak sunuldu.
Engelli Öğrenci Birim Koordinatörü Öğr. Gör. Zuhal Özgenç Pek, ‘İşte Gelecek Kişisel Yetkinlik Geliştirme Programı’nın ilk çevrim içi açılış konuşmasında, öğrencilerin kendi öz değerlerini fark etmeleri gerektiğinin altını çizdi. Pek, iş yaşamına katacakları potansiyelleri bilmeleri gerektiğini söyleyerek programı başlatırken, engelsizkariyer.com’un Genel Müdürü Hasibe Kızıltaş, seminerlerin öğrenciler için çok yararlı olacağını belirtti.

HIZLI ERİŞİM