Farmasötik Biyoteknoloji Paneli Gerçekleştirildi

Uluslararası BioExpo Kongresi ve Organizasyonu kapsamında, Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmasötik Biyoteknoloji Anabilim Dalının ev sahipliğinde “Farmasötik Biyoteknoloji Paneli” yapıldı. Panel, 16 Eylül tarihinde çevrim içi oturumlar ile gerçekleştirildi.

BioExpo, TÜSEB himayesinde Akdeniz Ajans ve Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmasötik Biyoteknoloji Anabilim Dalı iş birliği ile düzenlenen panelde açılış konuşmaları; üniversitemiz Eczacılık Fakültesi Biyoteknoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ali Demir Sezer ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Akgiray tarafından yapıldı.

Panel; “Biyoteknolojik ilaç üretimi”, “Biyobenzerler”, “Biyoteknolojik ilaçlarda klinik çalışmalar”, “Biyoteknolojik ilaçlarda regülasyon, fikri haklar ve proje destek programları” başlıklarıyla dört oturumda tamamlandı.

Bioexpo Yaşam Bilimleri Platformu yaklaşık 4000 katılımcısı ile kamu otoritesinin, akademisyenlerin ve ilaç endüstrisi profesyonellerinin bir araya geldiği; bilimsel olmasının yanı sıra fuarları ile ticari içeriğe de sahip olan EMEA bölgesinin en büyük ilaç ve yaşam bilimleri alanındaki bilim tabanlı buluşma noktalarından birisidir. İlaç, Biyoteknoloji, Analitik ve Temizoda Endüstrileri Bioexpo’nun temel çalışma konularıdır.

Farmasötik Biyoteknoloji Paneli ile ilgili detaylı bilgilere erişmek için https://www.bioexpo.com.tr/farmasotikbiyoteknoloji adresini ziyaret edebilirsiniz.

HIZLI ERİŞİM