Fransızca Öğretmenliği Mezuniyet Töreni

Üniversitemiz Yabancı Diller Eğitimi Bölümü Fransızca Öğretmenliği Anabilim Dalı Mezuniyet Töreni 17.06.2015 tarihinde Göztepe İbrahim Üzümcü Konferans Salonunda Yapıldı. Bölümde dereceye giren öğrenciler, Zeynep GENCER, Naci Serhat BAŞKAN ve Tuna Öztürk YILMAZ oldu. Mezuniyet törenine Atatürk Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Ahmet BENZER, Yabancı Diller Eğitimi Bölüm Yardımcısı ve Anabilim dalı Öğretim üyesi Doç.Dr. Füsun ŞAVLI, Fransız Dili Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim üyeleri de katıldı.

Törende mezun öğrenciler adına konuşma yapan Hülya YILDIZ, "Marmara ruhunu oluşturan bütün değerlerin inşasında başrolü oynayan siz değerli öğretim üyelerine, Fransızca Öğretmenliği 2014-2015 dönemi mezunları adına, bir kez daha teşekkür etmek istiyorum." dedi. Tören, dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ve kep atma merasimi ile sona erdi.