Genişletilmiş Koordinasyon Toplantısı

Marmara Üniversitesi Genel Sekreterliği’ne bağlı birimler kapsamında, “2019 Yılı Değerlendirme 2020’ye Bakış” konulu Genişletilmiş Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı; 26 Aralık’da, Dr. İbrahim Üzümcü Konferans Salonu’nda yapıldı.

Söz konusu toplantıya; Genel Sekreter Murat Arısal, Genel Sekreter Yardımcıları Daniyal Çakıral ve İrfan Serdar, daire başkanları, başkanlık bünyesinde görev yapan şube müdürleri ile fakülte, enstitü, yüksekokul ve meslek yüksekokulu sekreterleri, kampüs amirleri, döner sermaye işletmesi, yazı işleri ve arşiv, sosyal tesisler işletmesi ile koruma ve güvenlik şube müdürleri katıldı. 

Üniversitemiz Genel Sekreteri Murat Arısal, “2019 Değerlendirme ve 2020 Planlama” başlığı altında toplantının ilk sunumunu gerçekleştirdi. Ardından, “Sıfır Atık Çalışmaları” konusuyla İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Dr. Önder Bayır, “Afet ve Acil Durum Yönetimi” başlığıyla Koruma ve Güvenlik Şube Müdürü Uğur Cinoğlu sunumlarını tamamladılar.

Toplantı, genel sekreterimiz ve birim yetkililerinin; katılımcılarla soru cevap yapması, öneri ve dileklerde bulunması ile sona erdi.

Haber: Nida Şenler

 

HIZLI ERİŞİM