GİSK Öğrencilerinden Rektör Yardımcımıza Ziyaret

Marmara Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Bozlağan, Genç İnovatif Sağlıkçılar Kulübü Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Nuran Akyurt başkanlığında kulüp üyelerini makamında kabul etti. Genç İnovatif Sağlıkçılar; Sağlık Hizmetlerinde İşaret Dili Projesi, Engelsiz Sağlık Projeleri, toplumda en yaygın görülen Meme Kanseri ve kendi kendine muayene yöntemleri çalışmaları, uluslararası sportif aktivitelerde aldıkları görevler, İzmaritsiz Kampüs, Sigara Bırakma gibi başta üniversite gençliği ve topluma yönelik yapmış oldukları projelerle farkındalık çalışmaları hakkında Prof. Bozlağan'a bilgi verdiler. Rektör Yardımcımız ise kulüp üyelerine tavsiyelerde bulundu. Özellikle sağlık çalışanı olarak kulüp üyelerinin derslerine çok önem vermeleri gerektiğine, hastanelerde hasta iletişimine özen göstermeleri gerektiğine, ülkemizin ve toplumumuzun üretken, çalışkan, dürüst, başarılı gençlere ihtiyacı olduğuna vurguda bulundu. Toplu fotoğraf çekiminin ardından ziyaret tamamlandı.