Hocalı Katliamı'nı Anma Programı Yapıldı

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü İbrahim Üzümcü Konferans Salonunda yapılan Hocalı Katliamı'nı Anma Toplantısı'na Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Mehmet AKALIN da katıldı. Prof.AKALIN tören sırasında bir konuşma da yaptı.

Toplantıda Büyümeyen Çocuklar isimli belgesel gösterimi de yapıldı.

Anma toplantısında ayrıca; üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Başkanı Prof.Dr. Gülay ÖĞÜN BEZER, TRT İstanbul Müdürü Doç.Dr. Abdulhamit AVŞAR, Azerbaycan Parlamento Gazeteciler Birliği Başkanı Elşad EYVAZLI, M.Ü. Kafkasya Tarihi Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Okan YEŞİLOT, Azerbaycan İstanbul Başkonsolosu Hasan Sultanoğlu ZEYNALOV, Azerbaycan Milletvekili Dr. Azay GULİYEV de konuşmalarını yaptılar.

Toplantıya katılan TBMM Başkanvekili Dr. Meral AKŞENER de bir konuşma yaptı.

Anma Programı Hocalı'nın Emanetleri "Büyümeyen Çocuklar" kitabının tanıtımı ile sona erdi.