İletişim Fakültesi’nde Müktesebat Toplantıları’nın İlki Gerçekleştirildi

Tamamlanmış akademik çalışmaların sunulduğu ve tartışmaya açıldığı bu toplantı dizisinin ilk konuğu Dr. Mustafa Ali Minarlı oldu. İlk toplantıda Minarlı, İletişimsel Bir ortam Olarak Sosyal Medya ve Demokrasi” başlıklı doktora tezini katılımcılarla paylaştı. Doç. Dr. Hediyetullah Aydeniz’in moderatörlüğünde soru-cevaplarla ilerleyen toplantıya akademisyen ve lisansüstü eğitim sürecindeki genç akademisyen adayları katıldı.

Üniversitemizin diğer fakültelerinde de üretilmiş sosyal ve beşeri bilimler alanındaki akademik birikimin, medya ve iletişim çalışmaları alanındaki akademisyen ve lisansüstü öğrencilerle paylaşılmasını hedefleyen Müktesebat Toplantıları çarşamba günleri farklı konuk ve konularla devam edecek.