İş Dünyası Söyleşileri 5

Marmara Üniversitesi Akademik Gelişim Birimi’nin düzenlediği “İş Dünyası Söyleşileri 5” 10 Mart’ta Dr. İbrahim Üzümcü Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

“Tekstil Sektöründeki Yeni Trendler” konulu söyleşiye, Tekstil İşverenler Sendikası Genel Sekreteri Avukat Başar Ay konuşmacı olarak katıldı.

Başar Ay konuşmasında tekstilin artık bir "yüzey yaratma sanatına" dönüştüğüne değindi. Ayrıca Ay, tekstil sektöründeki teknolojik gelişmeler ve oluşan yeni trendler ile sanılanın aksine; önemini yitiren bir sektör değil, stratejik bir sektör olarak değerlendirilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

İş Dünyası Söyleşileri 5, Başar Ay’a Akademik Gelişim Birimi Koordinatörü Doç. Dr. Nazmi Ekren tarafından teşekkür belgesi ve üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Erdal tarafından hediye takdim edilmesinin ardından son buldu.