“İş Dünyası Söyleşileri Serisi”

Marmara Üniversitesi Akademik Gelişim Birimi’nin düzenlediği “İş Dünyası Söyleşileri Serisi”nin ilki; 27 Kasım'da, Dr. İbrahim Üzümcü Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Konusu "Türkiye'nin 2020 Finansal Görünümü" olarak belirlenen söyleşiye, Vakıflar Bankası A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu konuşmacı olarak katıldı.

Katılımcılar arasında; Borsa İstanbul A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erişah Arıcan, Merkez Bankası Meclis Üyesi Prof. Dr. Başak Tanınmış Yücememiş, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mine Gülden Polat ve Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Kılıç yer aldı. Çok sayıda öğrencimiz de söyleşiyi ilgiyle takip etti.

Söyleşide; 2008 yılından beri süregelen küresel ekonomik krizin dünyada ve Türkiye'de ekonomik tablolara nasıl yansıdığı konuşuldu. Ayrıca, 2020 yılı Türkiye’sine dair öngörülen büyüme hedefleri paylaşıldı. 

Programın sonunda, Akademik Gelişim Birimi Koordinatörü Doç. Dr. Nazmi Ekren tarafından Şahap Kavcıoğlu’na teşekkür belgesi ve çiçek takdim edildi.

HIZLI ERİŞİM