“İş Süreçlerinde Dijital Dönüşüm ve Otomasyonun Gücü” Semineri Düzenlendi

Marmara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Basım Teknolojileri Kulübü, Yuchisoft firmasının katkılarıyla, 20 Ocak’ta; “baskı merkezleri dijital dönüşüm ve fijital pazarlama” konulu seminer gerçekleştirdi. Seminere konuşmacı olarak katılan Yuchisoft CEO’su Samet Soylar konuya dair değerli bilgiler aktardı.

Seminerde; teknolojik gelişmelerin bir sonucu olan dijitalleşmenin günümüz iş hayatına entegrasyonu konusunda bilgilendirme yapıldı. E-ticarete olan ilginin artması ile ortaya çıkan fijital kavramının; fiziksel ve dijital kelimelerinin birleşimi ile oluşturulduğu belirtilirken popülerliği artan bu kavram neticesinde markaların, tüketicileri ile ürünleri arasında fiziksel ve dijital dünyayı birleştirecek politikalar belirlediğinden bahsedildi. Ayrıca, standartlaştırmanın; müşteri memnuniyetini üst seviyeye taşımada önemli bir rol oynadığı üzerinde duruldu.