İslam Dünyası Gençlik Başkenti İstanbul Tanıtım Semineri

İslam İşbirliği Teşkilatı’na (İİT) bağlı uluslararası kuruluş olan İslam Konferansı Diyalog ve İşbirliği Gençlik Forumu’nun (İKGF-Dİ) insiyatifi ve İİT’e üye 56 ülkenin onayı ile (Mayıs 2015, Küveyt) İstanbul, Haziran 2015 – Haziran 2016 tarihleri boyunca İslam Dünyası Gençlik Başkenti ilan edilmiştir. Program’ın öncelikli amacı İslam dünyası için ilim, kültür ve sanat merkezi anlamları taşıyan İstanbul’un din, dil ve ırk ayrımı yapmadan bütün ınsanları birlik ve beraberlik içerisinde yüzyıllarca barındıran bir medeniyetin simgesi olduğunu dünya gençlerine etkili bir biçimde duyurmaktır.

11 Aralık 2015'te üniversitemiz Göztepe Yerleşkesinde düzenlenecek olan söz konusu etkinlikler ve öğrencilerin bu etkinliklere ücretsiz katılımı ile ilgili ayrıntıların anlatılacağı tanıtım seminerine bütün öğrencilerimiz davetlidir.