İzmir Depremi Yardım Kampanyası

Marmara Üniversitesi Sivil Savunma Kulübü; 30 Ekim’de, Ege’de meydana gelen deprem felaketinden etkilenen depremzedeler için “İzmir Depremi Yardım Kampanyası”nı başlattı.

Yardım kampanyasına; üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Erol Özvar, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Hasan Şahin ile İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Önder Bayır başta olmak üzere Marmara Üniversitesi Yönetim Birimi ve üniversitemiz bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci kulüpleri destek verdiler.

Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP) kapsamında belirlenen ihtiyaçlar doğrultusunda; 12 koli hijyen ürünü, 12 koli maske, 2 koli battaniye İzmir Fuar Alanı’na ulaştırıldı. Marmara Üniversitesi Sivil Savunma Kulübü gönüllüleri, fuar alanında bulundukları süre boyunca çeşitli faaliyetlere destek oldular.

Haber: Nida Şenler