Justus Liebig Üniversitesi ve Johann Wolfgang Goethe Üniversitesi Hastanesi’nden Rektörümüze Ziyaret

Johann Wolfgang Goethe Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. med. Jürgen Graf ve Justus Liebig Üniversitesi Gastroentereoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. med. Elke Roeb, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Kurt’u 1 Nisan Pazartesi günü  makamında ziyaret ettiler.

Göztepe Yerleşkesi Rektörlük makamında gerçekleştirilen görüşmede, her iki üniversitenin özellikle tıp fakülteleri olmak üzere diğer fakülteleri ile iş birliği ve çeşitli ortak projelerin yapılması ayrıca konuk öğretim üyesi programının ve erasmus öğrenci ve öğretim üyesi değişimi programının yoğunlaştırılması hususunda mutabık kalındı.

Prof. Dr. med. Elke Roeb üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kurt’u Justus-Liebig Üniversitesi’nde; Prof. Dr. med. Jürgen Graf ise Johann Wolfgang Goethe Üniversitesi’nde ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını ifade ettiler.