KalDer, Geleceğin Liderlerine Yatırım Yapıyor


KalDer, Marmara Üniversitesi öğrencilerine “Genç Liderler Akademi Programı” ile iş hayatına dair önemli bir eğitim imkanı sundu. Programı başarıyla tamamlayan öğrenciler törenle sertifalarını aldı.

Mükemmellik kültürünü yaşam biçimine dönüştürerek, ülkemizin rekabet gücünün ve refah düzeyinin yükseltilmesine katkıda bulunmak üzere 22 yıldır faaliyet gösteren KalDer, Genç Liderler Akademi Programı çerçevesinde Marmara Üniversitesi öğrencilerinin iş hayatına hazırlanmalarını sağladı. 

26 Ekim-1 Aralık 2013 tarihleri arasında düzenlenen Genç Liderler Akademi Programı’na katılan öğrenciler, iş hayatının profesyonellerinden Kaliteye Giriş ve EFQM Mükemmellik Modeli, Liderlik, Süreç Yönetimi, Stratejik Yönetim, Satış-Pazarlama-Müşteri Memnuniyeti, Yönetim Sistemleri Bilgilendirme, İnsan Kaynakları ve Mülakat Teknikleri konularında eğitimler alırken, program dahilinde deneyim paylaşımına katılma şansı da elde ettiler. Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ve Bilgi Belge Yönetimi Bölümü öğrencilerinden oluşan 25 öğrenci 26 Ekim 2013 tarihinde başladıkları kalite eğitimlerini tamamlayarak sertifikalarını 6 Aralık 2013 tarihinde düzenlenen töreniyle aldılar. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hamza KANDUR’un desteğiyle eğitim alan öğrencilerimiz teşekkürlerini bildirdiler. 

Genç Liderler Akademi Programı sertifika töreninde, KalDer ve Marmara Üniversitesi yetkilileri biraraya geldi. Genç Liderler Akademi Programı’nı KalDer’in kurumsal sosyal sorumluluğu çerçevesinde gördüklerini belirten KalDer Genel Sekreteri Akın Alıkçıoğlu, “Önümüzdeki yıllarda bu projeden tüm üniversite öğrencilerinin artarak yararlanmasını planlıyoruz. Programa katılan ve sertifika almaya hak kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Kariyerleri boyunca faydalanabilecekleri bir eğitim program oldu, iş hayatlarında şimdiden başarılar diliyoruz” dedi.



HIZLI ERİŞİM