Klinik Eczacılık Sürekli Eğitim Programının 2. Modülü Başladı

Eczacılık Fakültesi, Zonguldak Eczacı Odası ve  Marmara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (MÜSEM) arasındaki iş birliği protokolü ile gerçekleştirilen Klinik Eczacılık Sürekli Eğitim Programının ikinci modülü 8 Aralık’ta Zonguldak Eczacı Odası’nda başladı.

Otuz saatlik ilk modülü tamamlayan eczacıların yanı sıra ikinci modüle 30'u aşkın eczacı da kayıt yaptırdı. Eğitimler, Ezacılık Fakültesi öğretim üyelerimizce tasarlandı. Dr. Öğr. Üyesi Songül Tezcan’ın koordinatörlüğünü yürüttüğü programın ikinci modülünde; 8 Aralık günü Prof. Dr. Mesut Sancar ve 21 Aralık günü Prof. Dr. Derya Özsavcı eğitim verdiler.

Program; 18 Ocak günü Prof. Dr. Şule Rabuş'un eğitimin ardından tamamlanacak. Toplamda 60 saatlik eğitimi tamamlayan eczacılara, düzenlenecek törende, MÜSEM katılım sertifikası verilecek.