Kovid-19 Salgını Sonrası Şehirlerde Sosyal Riskler ve Fırsatlar tele-konferansta tartışıldı.

Marmara Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Fatma Ayanoğlu, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı tarafından düzenlenen “Küresel Covid-19 Salgını Sonrası Şehirlerde Sosyal Riskler ve Fırsatlar” tele-konferansına katıldı.

Konferansta farklı konular farklı oturumlarda ele alındı. İstanbul Ticaret Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Aşkın Asan’ın başkanlığında gerçekleşen oturumda Marmara Üniversitesi ESKAR Müdürü Prof. Dr. Fatma Ayanoğlu “Geleceğin Ailesi” başlıklı konuda aile içi iletişim ve sosyal paydaşlık gibi alanlarda konuşma gerçekleştirdi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Sağlık Bakanı Yardımcısı Şuayip Binici, Kültür ve Turizm Bakanı Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ateş Kara, Türkiye Maarif Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Birol Akgün gibi önemli ve alanında uzman konuşmacıların yer aldığı tele-konferansta, Koronavirüs-19 sonrası yeni dünya düzeni, salgının ruhsal etkisi ve koruyucu önlemler gibi konular konuşuldu.


HIZLI ERİŞİM