Management Club International Week 2019 Etkinliğini Başarıyla Tamamladı

Marmara Üniversitesi İngilizce İşletme Fakültesi bünyesinde bulunan Management Club International Week İstanbul temsilcisi olarak 4-12 Temmuz tarihlerinde yabancı öğrencileri ülkemizde ağırladı. 

International Week kapsamında 10 ülkeden 16 öğrenci Faydasıçok Holding’e şirket, Ülker’e fabrika gezisi yaptılar. Bütün bir haftaya yayılan etkinlikler içinde ülke sunumları, kaynaştırma etkinlikleri, şirket gezileri, kültürel etkinlikler; türk gecesi, hamam, müze gezileri, her ülkenin kendine ait bir yemeği yapıp sunduğu international dinner gibi etkinlikler yer aldı. 

International Week, Avrupa ve Asya ülkelerindeki en iyi işletme okullarında okuyan öğrencileri buluşturan bir etkinliktir. Bu etkinlikte ülkemizi her yıl Marmara Üniversitesi Management Club temsil eder. International Week İstanbul’da; yabancı öğrenciler ülkemizin çalışma olanaklarını ve şirket koşullarını görür, şirket gezileriyle birinci dereceden etkileşimde bulunur. Türkiye’nin eğitim olanaklarını Marmara Üniversitesi’nde gözlemleyip kültürel yapısını tarihi yarımadayı, kapalıçarşıyı gezerek anlar. İstanbul’un dinamik şehir hayatını Marmara Üniversitesi öğrencileri ile keşfeder. 

International Week Istanbul 2020’de de dünya gençlerini ülkemizde aynı şekilde ağırlayacak. Temsilcimiz Management Club, 2020 için hazırlıklara ve sponsor firmalarla görüşmelere şimdiden başladı. Ülkemizin fırsat ve olanaklarını daha iyi tanıtmak ve anlatmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bunların yanında daha fazla sponsorla çalışarak yabancı öğrencilere geniş imkanlar sunmak istiyorlar. 

 

 

HIZLI ERİŞİM